SEO optimizacija

Optimizacija sajta za pretraživače

Optimizovaćemo Vaš sajt za Google i ostale pretraživače, potencijalni kupci ili korisnici Vaših usluga će Vas lakše pronaći i samim tim imaćete veći broj poseta i prodaja

SEO optimizacija je proces uređivanja postavki na Vašem sajtu sa ciljem što boljeg pozicioniranja Vašeg sajta u rezultatima pretrage na Google-u i ostalim pretraživačima.

Ova usluga obuhvata optimizaciju sajta za ključne reči koje opisuju Vaš sajt i preko kojih posetioci i potencijalni kupci mogu doći do Vas. U to spadaju on-page optimizacija, off-page optimizacija i kvalitetni povratni linkovi.

BUDITE PRVI NA GOOGLE-U

Dobra optimizacija počinje analizom Vašeg sajta, analizom konkurencije i istraživanjem ključnih reči koje bi potencijalno mogle da Vas rankiraju na vrhu pretrage.

Analiza obuhvata pregled tehničkog dela sajta, kvaliteta koda, brzine i performansi. Pored toga analiziraćemo i Vašu direktnu konkurenciju u smislu ključnih reči i pozicija kako bismo ih pretekli u pretrazi.

Nakon toga ćemo pronaći ključne reči koje su vezane za Vašu branšu i ponudu na Vašem sajtu.

VAŠ PUT DO NOVIH KLIJENATA

ON-PAGE OPTIMIZACIJA

On-page optimizacija je skup usluga koje obuhvataju izmene na samom sajtu kako bi isti bio što bolje optimizovan za rezultate u pretrazi.

Tokom rada na sajtu ispravićemo sve greške koje utiču na rezultate pretrage kao što su naslovi stranica, tagovi, nazivi URL adresa, validacija koda, ponavljanje ključnih reči u tekstu, alt tagovi za slike, schema kod za stranice itd.

OFF-PAGE OPTIMIZACIJA

Ovo je naredni korak i on obuhvata optimizaciju sajta u smislu linkova ka Vašoj stranici sa drugih sajtova. Uređivanje profila i linkova na društvenim mrežama budući da je to danas jedan od bitnih faktora u rankiranju sajtova u pretrazi.

KLJUČNE REČI

Nakon što implementiramo i optimizujemo sadržaje na Vašem sajtu za ključne reči, sledi proces istraživanje pozicija na unete termine.

ANALIZA I PRAĆENJE REZULTATA

Ovaj proces dolazi nakon implementacije svih navedenih pravila i obično traje nekoliko meseci. Ovo obuhvata praćenje promena u pozicijama na definisane ključne reči, praćenje sajta na Google search konzoli i otklanjanje eventualnih problema sa ciljem očuvanja pozicija i unapređenja istih.

ŽELITE PROCENU?

Popunite formu za naručivanje sa besplantnom procenom troškova izrade web sajta

Contact

Kontaktirajte nas.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zahteva za nas, pišite nam ili nas pozovite slobodno. 🙂

Pokrećete novi projekat?

Ukoliko pokrećete novi projektat, slobodno nas kontaktirajte u vezi usluga koje nudimo.

Potreban Vam je sajt ili shop?

Pozovite nas ili nam pišite u vezi usluga koje nudimo. Potrudićemo se da Vam pojasnimo svaki detalj u što kraćem roku.

Pozovite za konsultacije

Nudimo širok spektar usluga koje Vam mogu pomoći da dodjete do novih klijenata.

POZOVITE: 060 / 1304 140

Contact