Izrada internet prodavnice

Internet prodavnice bazirane na WooCommerce platformi i WordPress-u

Pravimo profesionalne internet prodavnice sa svim potrebnim funkcionalnostima bazirane na WooCommerce platoformi i WordPress-u

Internet prodaja u Srbiji je svakim danom sve zastupljenija. Na godišnjem nivou nekoliko miliona građana Srbije poručuje robu i usluge putem interneta.
Ukoliko želite da pokrenete sopstvenu internet prodavnicu, možete računati da tržište postoji i uz ozbiljnu platofrmu i dobro napravljenu internet prodavnicu uspeh je gotovo zagarantovan.
Mi Vam možemo ponuditi kompletnu uslugu dizajniranja i izrade internet prodavnice po sistemu ključ u ruke.

INTERNET PRODAVNICA

Internet prodavnica koje pravimo uključuju mogućnost samostalnog unosa i ažuriranja proizvoda i stranica, kompletnu kontrolu procesa naručivanja, evidenciju o narudžbinama i plaćanju, metode plaćanja od naplate prilikom isporuke, putem računa ili karticom. Broj proizvoda i kategorija je neograničen, pored redovne cene proizvoda, možete postavljati akcije i popuste, napraviti vaučere za popuste, kupci se mogu registrovati, automatsko slanje računa putem email-a i još mnogo toga.
Sve prodavnice su moderno dizajnirane i optimizovane za sve uređaje od desktop računara do mobilnih telefona.

NEOGRANIČEN BROJ PROIZVODA

WOOCOMMERCE INTERNET PRODAVNICA

Dizajn i izrada WooCommerce internet prodavnica

ŠTA JE TO WOOCOMMERCE?

WooCommerce je platforma za pokretanje internet prodavnica bazirana na najpopularnijoj platformi za sajtove – WordPress-u.
Ova platforma Vam omogućava jednostavno upravljanje prodavnicom na internetu. Vlasnici prodavnice mogu upravljati porudžbinama iz kontrolnog panela, ažurirati cene proizvoda, slike proizvoda i uneti nove proizvode brzo i lako.

KOJE SU PREDNOSTI WOOCOMMERCE-A?

Prednosti su višestruke, jedna od osnovnih je WordPress kao osnova za internet prodavnicu. WordPress je najpopularniji sistem za samostalno upravljanje sajtom.
Kao i WordPress, WooCommerce je takođe platoforma koja je jednostavna za korišćenje, odlično se kotira na Google-u i ostalim pretraživačima. Za WooCommerce postoji veliki broj dodataka koje ga mogu dodatno proširiti i omogućiti bilo koju funkcionalnost i opciju koju možete da zamislite.

IMPLEMENTACIJA MODULA ZA NAPLATU KARTICAMA

KONTROLNI PANEL

Vaša buduća internet prodavnica donosi pristup Kontrolnom panelu i omogućava upravljanje sadržajem stranica, unos proizvoda, slika proizvoda i galerija, uređivanje cena, mogućnost unosa proizvoda sa izborom veličina i boja. Možete praviti vremenski ograničene popuste i akcije, dodavati promo kodove kao vaučere za popuste. U okviru panela možete pratiti sve porudžbine, stanje robe na lageru i upravljanje istim.

ŠTA DOBIJATE

Dobijate kompletnu platformu spremnu za online prodaju. Internet prodavnice koje pravimo su kompletno rešenje po sistemu ključ u ruke.
Pored toga, dobijate i uputstva za upravljanje i obuku po potrebi.

ŽELITE PROCENU?

Popunite formu za naručivanje sa besplantnom procenom troškova izrade web sajta

Contact

Kontaktirajte nas.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zahteva za nas, pišite nam ili nas pozovite slobodno. 🙂

Pokrećete novi projekat?

Ukoliko pokrećete novi projektat, slobodno nas kontaktirajte u vezi usluga koje nudimo.

Potreban Vam je sajt ili shop?

Pozovite nas ili nam pišite u vezi usluga koje nudimo. Potrudićemo se da Vam pojasnimo svaki detalj u što kraćem roku.

Pozovite za konsultacije

Nudimo širok spektar usluga koje Vam mogu pomoći da dodjete do novih klijenata.

POZOVITE: 060 / 1304 140

Contact