Grafički dizajn

Profesionalne usluge grafičkog dizajna

Nudimo usluge vrhunskog grafičkog dizajna, izradu vizualnog identiteta, dizajn ambalaže, brošura, flajera, logo dizajn i brendiranje lokala i vozila

Grafički dizajn je veoma važan jer predstavlja način vizualne komunikacije sa kupcima i korisnicima Vaših usluga.


Dizajn je kanal vizualne komunikacije i govori puno o Vašem brendu i biznisu.

Koristeći slike, grafiku i tekst dizajneri kreiraju poruku koja će privući potencijalne korisnike. Profesionali grafički dizajn će izazvati pozitivnu reakciju kod Vaših klijenata i pomoći da dođete do novih.


Grafički dizajn je neizostavni deo marketinga, uz vrhusnki dizajn proizvoda Vaš brend će biti prepoznatljiv i cenjen od strane starih i novih klijenata i kupaca.

VIZUELNI IDENTITET

Vizuelni identitet obuhvata originalni logo dizajn, boju, font i sve prateće elemente kao što su vizit karta, memorandum, koverta i fascikla po kojima će vaša firma biti prepoznatljiva na prvi pogled.

Izrada vizuelnog identiteta je prvi korak stvaranja brenda nakon čega slede i azličite forme reklamiranja tj. medijskog prisustva.

Kroz razgovor i konsultacije sa vama osmislićemo najbolji i najefikasniji način realizacije ovih ideja u praksi.

LOGO DIZAJN

Logo ili ogotip je Vaš zaštitni znak, predstavlja vizuelni identitet vaše firme na tržištu i nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva. Imajući u vidu da je ovaj tip grafike nosilac celokupnog vizuelnog identiteta firme i da se menja veoma retko, proces izrade logoa obuhvata jasno definisano značenje, izbor boja, simbola, kao i njegovu primenu.

DIZAJN AMBALAŽE, BROŠURA, FLAJERA

Imamo višegodišnje iskustvo u dizajniranju ambalaže za proizvode, dizajniranju brošura, prospekata, flajera i vizit kartica.


Grafički dizajn ambalaže za Vaše proizvode, ako i dizajn brošura i prospekata igra ključnu ulogu i stvaranju prepoznatljivosti Vašeg brenda kod krajnjih kupaca. Dobro dizajniran i upakovan proizvod bolje se prodaje i gradi sebi bolju poziciju na tržištu.


Mi Vam možemo ponuditi profesionalni grafički dizajn ambalaže, brošura, prospekata, flajera, vizit kartica i ostalog reklamnog materijala.

BRENDIRANJE LOKALA I VOZILA

U brendiranje lokala spada izrada vrhunskih i profesionalno dizajniranih vizuala koji obogaćuju izgled enterijera Vašeg lokala, prodajnog prostora, restorana, kafe bara itd.


Takođe, možemo Vam ponuditi i vrhunski dizajn i brendiranje vozila za Vašu firmu.


NARUČIVANJE

Popunite formu za naručivanje sa besplantnom procenom troškova izrade web sajta


Contact

Kontaktirajte nas.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili zahteva za nas, pišite nam ili nas pozovite slobodno. 🙂

Pokrećete novi projekat?

Ukoliko pokrećete novi projektat, slobodno nas kontaktirajte u vezi usluga koje nudimo.

Potreban Vam je sajt ili shop?

Pozovite nas ili nam pišite u vezi usluga koje nudimo. Potrudićemo se da Vam pojasnimo svaki detalj u što kraćem roku.

Pozovite za konsultacije

Nudimo širok spektar usluga koje Vam mogu pomoći da dodjete do novih klijenata.

POZOVITE: 060 / 1304 140

Contact